Om oss

Etter mange år med gelato-utsalg i gågata har Mia og Boris valgt å hoppe i det og starte en egen konfekt og gelato-butikk, også denne i gågata!

Gelato er mer enn en kald følelse i munnen. Gelato er glede, nytelse og minner. Hvem husker ikke øyeblikk fra barndommens sommerferie, der man fikk servert den perfekte isen på kveldspromenaden, eller opplevelser i iskrem-køen, der både voksne og barn utviste en overraskende tålmodighet fordi vi visste at noe godt ventet på oss i andre enden av køen? Det er nettopp disse nostalgiske sommerminnene vi vil forlenge, gjennom hele året.

Det var likevel egentlig bare noen tilfeldigheter som gjorde at vi startet med egenproduksjon av gelato. På en SMAK-messe i Oslo viste de noen fantastiske maskiner som tok oss gjennom hele produksjons-gangen for gelato, og spesielt Mia ble helt bergtatt av det skinnende metallet, alle knappene man kunne trykke på og ikke minst det ferdige produktet. Da hun fikk prøvesmake på pistasj-isen, laget at ekte pistasj, fikk hun tårer i øynene. Allerede da visste hun at livet ikke ville bli det samme igjen.

Siden da har både Mia og Boris blitt skikkelige nerder på faget. De har tatt kurser, investert i stort produksjonsutstyr og de har leid inn kompetanse fra Italia for å virkelig lære seg det ekte produktet gelato.

For gelato er ikke helt det samme som iskremen vi kjenner her hjemme i Norge. Strukturen er mer kremete og varmere i følelsen (ja, vi vet…det høres litt rart ut!). Når du serverer isen på -12 til -14 grader, gir det en mye bedre smaksuttelling. Du får mer smak og en mektigere følelse. Det er maks 25% luft i isen, så du får liksom mer for penga, kan du si.

Vi har som mål å lage den magiske gelatoen, den folk snakker om. Ved å bruke gode råvarer og gjennomtenkte oppskrifter, skaper vi et produkt som er smakfullt og fylt av glede. Det å skape nye produkter og finne ut av nye trender er noe av det gøyeste vi vet, og i vårt femte år med isproduksjon ser veien videre lys ut. Den er fylt med melk, sukker, nøtter og frukt og vi skal jobbe kontinuerlig med å finne artige nyheter og smakskombinasjoner.

Vi gleder oss til å ta imot dere i Tollbodgaten 1!

KONTAKT

TELEFON

+47 37 02 79 00 (tastevalg 2)

Adresse

Tollbodgaten 1

4841 Arendal